Клиентите ползват Вашият безплатен интернет, но Вие използвате ли тази възможност да общувате с тях?

Вероятно разполагате с безплатна Wi-Fi мрежа във Вашето заведение, хотел или търговски обект. Вероятно не монетизирате от тази услуга, а тя е просто част от стандартните условия, които сте задължени да предлагате. Наистина, наличието на Интернет предразполага клиентите да се чувстват по-комфортно при Вас (виж инфографиката по-долу), но това не означава, че бизнесът Ви не трябва да получава нищо в замяна.

Не говорим за заплащане на достъпа до Интернет. Това не е работещ модел у нас.
Предлагаме разменната монета да бъде вниманието на клиента.Какво е Wi-Fi маркетингът?

Wi-Fi маркетингът е нов начин за достъп до интернет, при който вместо сложна парола за достъп, използвате Wi-Fi лог-ин страница. Така събирате ценна информация за клиентите Ви и им представяте полезно съдържание – нови предложения, промоции, оферти, предстоящи събития или интерактивни кампании.

В три лесни стъпки клиентите се свързват с Вас и Вие с тях. Показвате най-актуалното съдържание веднага след регистрация.

Интелигентни решения като SMART-FI питат потребителите за Facebook или имейл от Ваше име, след което те получават достъп до Интернет и първото което виждат са Вашите специални предложения за тях. Вие избирате дали да покажете видео на бизнеса, предстоящи събития, да ги включите в томбола или игра. Свързвате се с клиентите директно на смарт устройството им, а след това можете да ги достигнете чрез имейл, Push нотификация или онлайн реклама.

Ползите от Wi-Fi маркетинга са:

N

Директен контакт с реални посетители, докато са още в обекта

N

Личен подход, през техните мобилни устройства

N

Събиране на база данни и статистики за тях

N

Възможност за изпращане на имейл кампании

N

Ремаркетинг през Google, Facebook или други рекламни мрежи

N

Увеличение на последователите в социалните мрежи

N

Генериране на трафик към уебсайта

Wi-Fi маркетинга прави връзката между Вашите реални клиенти, и тяхното онлайн присъствие, като по този начин Ви помага да ги достигнете отново и отново.


Инфографика за Wi-Fi потреблението и поведението на клиентите

Свържете се с нас, за да разберете как Wi-Fi маркетинга може да работи конкретно за Вашия бизнес.