Йога, развлечение, вътрешно уединение и Wi-Fi удобство със Smart-Fi в център Мандала.

Едно от най-приветливите йога студиа в София – Yoga Mandala, е от местата в които забравяш за времето, за пространството и реалността. Но в днешно време връзката с Интернет е част от необходимите удобства дори в моментите на релакс и бягство от динамиката на ежедневието.

Усмихнатите домакини от йога център Мандала, които постоянно търсят нови начини да изненадат посетителите си и да им създадат уют и комфорт, решиха да споделят с клиентите любопитните новини в студиото, предстоящи събития, нови практики и семинари с наша помощ и SMART-FI.

“Нашата мисия е да предложим на посетителите си разнообразни изживявания – практики, терапии и семинари, които задоволяват нуждата на съвременния човек да намери едно по-цялостно съществуване отвъд оцеляването.
За нас Smart-Fi платформата е още един иновативен начин да общуваме с клиентите ни и да ги информираме с какво можем да сме им полезни. Като всяко ново нещо, все още търсим пълния потенциал на Smart-Fi и Wi-Fi маркетинг подхода за нашето студио, но виждаме ползите от това клиентите да имат бърз достъп до информация.”

Yoga Mandala

Център за Цялостна Трансформация

Нужди на клиента:

N

Информиране на клиентите за предстоящи събития и семинари;

N

Информиране за месечния график;

N

Събиране на имейл база данни;

N

Генериране на посещения към Facebook страниците на студиото;

N

Стимулиране на отзивите и оценките във Facebook;

Техническа част

В студио Мандала оборудвахме 3 етажа с пълно покритие на Wi-Fi мрежа с две професионални точки осигуряващи Smart-Fi достъп. Техниката за студиото позволява поддържане на над 150 едновременно свързани устройства, мрежата е разделена на две – за гости и за персонала, така че Smart-Fi да извежда статистики и да работи само за реалните клиенти и нови постещения.

Мандала

Центърът за йога и вътрешна трансформация “Мандала”

Yoga Mandala

ет. 4,5,6 (сградата с Карфур)